PRODUKTET

Zhvillimi i Pajisjeve Farmaceutike Sino (sinoped) Co, Ltd. tani po merr përsipër R&D dhe prodhimi i centrifugave në Fabrikën e Makinerisë Farmaceutike Liaoyang, fabrika e parë shtetërore e makinerive të prodhimit farmaceutik në Kinën e Re. Ne kemi përvojë të gjerë, duke u fokusuar në Pajisjet e Farmacisë për 50 vjet, duke u shërbyer gati dhjetëra mijëra klientëve. Me pajisjet e avancuara të përpunimit të dedikuara për makineritë farmaceutike, të kombinuara me teknologjitë dhe proceset më të fundit në treg, ne përpiqemi për përsosmëri. Me një ekip profesional prej qindra personash, një model i përsosur menaxhimi e bën ekipin më profesional. Mënyra që integron R&D, prodhimi, shitjet dhe shërbimi jo vetëm që i bën klientët të kënaqur, por edhe i bën ata pa shqetësime.

LEXO MË SHUMË
Linja e prodhimit të FLG Fluid Bed Seed Granulation Linkage

Linja e prodhimit të FLG Fluid Bed Seed Granulation Linkage

Linja e prodhimit të FLG Fluid Bed Seed Granulation LinkageDetajet e hyrjes ju lutemi referojuni në vijimhttps://www.alibaba.com/product-detail/China-Pharmaceutical-Fluid-bed-continuous-fluid_60586863855.html?spm=a2747.manage.0.0.149c71d27MPrngAvantazhi i tharëses GEA Pharmaceutical Vertical Continuous Fluid Bed qëndron në ruajtjen e njëtrajtshmërisë dhe përsëritjes së cilësisë së produktit, gjë që pasqyron një ekuilibër ideal midis efikasitetit të prodhimit dhe cilësisë së produktit. Në procesin e fluidizimit, materialet notojnë mbi ajër, me sipërfaqe në kontakt të plotë me ajrin e nxehtë, dhe për këtë arsye materialet hahen në mënyrë të barabartë dhe arrijnë një gjendje ideale për shkëmbimin e nxehtësisë, duke pasur kështu një efikasitet të lartë. I konfiguruar me sistemin e duhur të spërkatjes dhe nëpërmjet përmirësimit të mëtejshëm strukturor, shtrati i lëngshëm bëhet më pas një strukturë përpunimi me shumë qëllime në funksionet e kombinuara të tharjes, granulimit, veshjes me tretësirë ​​dhe veshjes me pluhur. Produkti përfundimtar zakonisht granula e tretësirës së menjëhershme.
ZPW-25 Shtypëse rrotulluese për tableta shkumëzuese

ZPW-25 Shtypëse rrotulluese për tableta shkumëzuese

Shtypja e tabletave të serisë ZPW është një dizajn i veçantë për Tabletën Shumësuese, shtypni granulën në tabletë shkumëzuese drejtpërdrejt. Goditje të tipit vidë, pas Shuarjes&Përpunimi i veçantë, mund të shmangë në mënyrë efektive pluhurin Stick to Punches.Ka efekte më të mira për materialin si viskozitet, rrjedhje më e keqe, lagështirë e lehtë, adopton një mënyrë speciale deformimi, e përdorur gjerësisht në industrinë e farmacisë.
Makinë mbushëse kapsulash NJP 800

Makinë mbushëse kapsulash NJP 800

Makina e mbushjes së kapsulave është një pajisje me lëvizje të ndërprerë dhe të llojit të pllakës së vrimës që mbush pajisje plotësisht automatike të mbushjes së kapsulës. Ai miraton dizajnin e optimizimit të kombinuar karakteristikat e mjekësisë kineze dhe kërkesat e GMP, ka karakteristikat e mekanizmit kompakt, vëllimit të vogël, zhurmës më të ulët, dozës mbushëse precize, shumëfunksionale, funksionimit të qëndrueshëm etj. Mund të përfundojë lëvizjen e mëposhtme në të njëjtën kohë : ushqyerja e kapsulës, ndarja e kapsulës, mbushja me pluhur, refuzimi i kapsulës, mbyllja e kapsulës, shkarkimi i përfunduar i kapsulës dhe pastrimi i moduleve, etj. Kjo makinë është projektuar për të përmbushur prodhimin e vëllimit në bazë të makinës automatike të mbushjes së kapsulave model NJP-1200, ajo rrit mekanizëm ngritës që pastrohet lehtë, kursen koston dhe fuqinë punëtore për ndërmarrjen që ka nevojë për prodhim të vëllimit
Prodhuesit e makinës për kapsulim me xhel të butë të personalizuar nga Kina | Sinoped

Prodhuesit e makinës për kapsulim me xhel të butë të personalizuar nga Kina | Sinoped

Linja e prodhimit të softgel të serisë HSR-180H/200H/250H/300H është pajisje prodhimi masiv dhe klientë të përshtatshëm me kërkesa të ndryshme kapacitetesh. Pajisja ka strukturë kompakte, funksionim të lehtë, mirëmbajtje të thjeshtë, performancë të qëndrueshme, prodhim të lartë dhe konsum të ulët. Është i përshtatshëm për industrinë ushqimore, farmaceutike, kozmetike, paintball dhe kimike.
Makinë për paketimin dhe vizatimin e blisterave

Makinë për paketimin dhe vizatimin e blisterave

Makina kartoni me shpejtësi të lartë JDZ-260 e tipit të vazhdueshëm është projektuar rishtazi nga kompania jonë dhe plotëson standardin GMP. Ka karakteristika të efikasitetit të lartë, karakteristika të qëndrueshme dhe kapacitet të lartë, etj. Shumë teknologji, duke përfshirë palosjen automatike të fletëpalosjes& përçues, formimi i kutive dhe njësia shtytëse e postës etj. takohen me evropianin& standardet amerikane. Me pamjen e rregullt dhe strukturën shtytëse të vazhdueshme, është i përshtatshëm për t'u përdorur dhe mirëmbajtur. Me rrotullimin e jashtëm të rrotave me dy planetë me 4 indeksime, kutitë mund të hapen dhe ka dy herë pajisje para-formimi, kështu që siguron që kutitë të mund të mbështeten plotësisht.Në këtë makinë, kontrolli mekanik/optik/elektrik/pneumatik është i integruar në një dhe kur lidhet me makina të tjera të përshtatshme, është një linjë e plotë paketimi.
Fabrika e Makinerisë së Paketimit Automatik për Mbushjen e Lëngut të Qeseve - SINOPED

Fabrika e Makinerisë së Paketimit Automatik për Mbushjen e Lëngut të Qeseve - SINOPED

Makinë automatike e paketimit të mbushjes së lëngjevepërfshijnë pompën e mbushjes së lëngshme, formimin e qeseve, vulosjen dhe shtypjen e dataveshpejtësia e paketimit 30 deri në 50 çanta/minKoha e dorëzimit 25 ditëNumri i modelit 320, 420, 520, 620 dhe 720Gjerësia e çantës nga 15 cm deri në 35 cm
SGGZ-8 Makinë mbushëse me kapak me 2 koka Shishe me lëng oral, Makinë mbushëse dhe mbuluese me kapakë me vidë plastike

SGGZ-8 Makinë mbushëse me kapak me 2 koka Shishe me lëng oral, Makinë mbushëse dhe mbuluese me kapakë me vidë plastike

* Kjo seri makine mbushëse orale me mbulesë (rrokullisje) e përdorur kryesisht për shishe qelqi 20/30/50/60/100 ml, mbushje me kapakë me fije metalike, kapak shtues, kapak (roll);* Ky sistem i mbushjes së makinës së serisë dhe sistemi i mbulimit (rrotullimit) është i mishëruar në mënyrë prerëse dhe të gjallë, me saktësi mbushjeje të lartë, pa pikime;* Struktura e mbulimit (roll) është struktura e patentës së kompanisë sonëProdhuesit e makinerive profesionale për mbushje me kapak SGGZ-8 me 2 koka, shishe me lëng oral, plastikë metalike për mbushje dhe makineri mbuluese  krahasuar me produkte të ngjashme në treg, ajo ka avantazhe të pakrahasueshme të jashtëzakonshme për sa i përket performancës, cilësisë, pamjes, etj., dhe gëzon një Reputacioni i mirë në treg. Sinoped përmbledh defektet e produkteve të kaluara dhe i përmirëson ato vazhdimisht. Specifikimet e prodhuesve të makinerive profesionale për mbushjen e makinerive për mbushje me 2 koka SGGZ-8, shishe me lëng oral, kapakë me vidë plastike metalike dhe makineri mbuluese mund të personalizohen sipas nevojave tuaja.tur, kapak (rrotull) i qetë Siguroni në mënyrë efektive cilësinë e paketimit.
Prodhuesit e personalizuar të dhomës së pastër 1 nga Kina

Prodhuesit e personalizuar të dhomës së pastër 1 nga Kina

Ky është një ndërtim i plotë i shërbimit të dhomës së pastër sipas kërkesës GMP. Projekti në dorë. Një dhomë e pastër ose dhomë e pastër është një mjedis, i përdorur zakonisht në prodhim ose kërkim shkencor, që ka një nivel të ulët të ndotësve mjedisorë si pluhuri, mikrobet e ajrit, grimcat e aerosolit dhe avujt kimikë. Më saktë, një dhomë e pastër ka një nivel të kontrolluar kontaminimi që specifikohet nga numri i grimcave për metër kub në një madhësi të caktuar grimcash. Për të dhënë perspektivë, ajri i ambientit jashtë në një mjedis tipik urban përmban 35,000,000 grimca për metër kub në diametrin e madhësisë 0,5um dhe më të madhe, që korrespondon me një dhomë të pastër ISO9, ndërsa një dhomë e pastër ISO1 nuk lejon grimca në atë gamë madhësie dhe vetëm 12 grimca për metër kub prej 0.3um dhe më të vogla
RASTI JASHTË

Në vitet e kaluara, ne kemi bërë arritje të mëdha falë kreditimit dhe shërbimit tonë të mirë. Ne kemi krijuar marrëdhënie biznesi afatgjatë me shumë klientë dhe disa nga klientët tanë jashtë shtetit na kanë caktuar si agjencinë e tyre të blerjes së prodhimit farmaceutik& kompanitë e prodhimit farmaceutik në Kinë. Produktet tona të prodhimit farmaceutik eksportohen në zona të shumë vendeve, si Koreja, India, Indonezia, Pakistani, Tajlanda, Vietnami, Irani, Japonia, Danimarka, Rumania, Bullgaria, Rusia, Afrika e Jugut, Nigeria, SHBA, Australi, Kanada, Argjentinë. dhe Kili. Përveç makinerive dhe pajisjeve, ne gjithashtu furnizojmë linja prodhimi, projekte kyçe dhe njohuri.

LEXO MË SHUMË
Fabrika e tabletave të Kapsulave Turnket Project në Kamboxhia

Fabrika e tabletave të Kapsulave Turnket Project në Kamboxhia

Projekti me çelësa në dorë për kapsula dhe tabletë, përfshin dhomën e pastër, trajtimin e ujit dhe gjenerimin e energjisëe arritëm në 2020 dhe e përfunduam në 2021SINOPED ofron Dizajn, furnizim me pajisje (presioni tabletash, mbushje kapsulash, paketim blisterash, përzierje, grimcim shtrati me lëng, trajtim uji, dhomë e pastër etj) gjithashtu instalimTani fabrika në prodhim si zakonishtmirë se vini ta vizitoni!
Makinë mbushëse kapsulash në Vietnam

Makinë mbushëse kapsulash në Vietnam

Pajisja mund të përdoret për të ngjitur dhe vulosur kapsula të forta të mbushura me lëng, grimca dhe pluhur, etj., në mënyrë që produktet të mund të mbyllen gjithmonë në procesin e paketimit, ruajtjes dhe transportit. Mund të parandalojë në mënyrë efektive avullimin e barnave të avullueshme, të rrisë jetëgjatësia e barnave, në mënyrë që të përmirësohet qëndrueshmëria e kapsulave dhe siguria e barnave. Në të njëjtën kohë, është edhe sigurimi i cilësisë së produkteve të nivelit të lartë për ndërmarrjet farmaceutike dhe ndërmarrjet e produkteve shëndetësore.
Linja e prodhimit të tabletave ushqimore në BE

Linja e prodhimit të tabletave ushqimore në BE

Ky është një ndërtim i plotë i shërbimit të dhomës së pastër sipas kërkesës GMP. Projekti i Turqisë.Një dhomë e pastër ose dhomë e pastër është një mjedis, i përdorur zakonisht në prodhim ose kërkim shkencor, që ka një nivel të ulët të ndotësve mjedisorë si pluhuri, mikrobet e ajrit, grimcat e aerosolit dhe avujt kimikë. Më saktë, një dhomë e pastër ka një nivel të kontrolluar kontaminimi që specifikohet nga numri i grimcave për metër kub në një madhësi të caktuar grimcash. Për të dhënë perspektivë, ajri i ambientit jashtë në një mjedis urban tipik përmban 35,000,000 grimca për metër kub në diapazon të madhësisë 0.5um dhe më të madh, që korrespondon me një dhomë të pastër ISO9, ndërsa një dhomë e pastër ISO1 nuk lejon grimca në atë gamë madhësie dhe vetëm 12 grimca për metër kub prej 0.3um dhe më të vogla.
Tajlandë-Fabrika e Ushqimit-Projekti

Tajlandë-Fabrika e Ushqimit-Projekti

Avantazhi i teknologjisë FL Food Grade Stevia Sugar Production Line qëndron në ruajtjen e njëtrajtshmërisë dhe përsëritjes së cilësisë së produktit, gjë që pasqyron një ekuilibër ideal midis efikasitetit të prodhimit dhe cilësisë së produktit. Në procesin e fluidizimit, materialet notojnë mbi ajër, me sipërfaqe në kontakt të plotë me ajrin e nxehtë, dhe për këtë arsye materialet hahen në mënyrë të barabartë dhe arrijnë një gjendje ideale për shkëmbimin e nxehtësisë, duke pasur kështu një efikasitet të lartë. I konfiguruar me sistemin e duhur të spërkatjes dhe nëpërmjet përmirësimit të mëtejshëm strukturor, shtrati i lëngshëm bëhet më pas një strukturë përpunimi me shumë qëllime në funksionet e kombinuara të tharjes, granulimit, veshjes me tretësirë ​​dhe veshjes me pluhur. Produkti përfundimtar zakonisht granula e tretësirës së menjëhershme.
PËR NE

Prodhuesi i makinerive farmaceutike -Zhvillimi i Pajisjeve Farmaceutike Sino (sinoped) Co, Ltd

Zhvillimi i Pajisjeve Farmaceutike Sino (sinoped) Co, Ltd. është një ndërmarrje prodhimi në shkallë të gjerë e specializuar në R&D, prodhimi, shitja dhe shërbimi i makinerive prodhuese farmaceutike, më profesionaleProdhuesi i makinerive farmaceutike në Kinë, është një shumëllojshmëri centrifugash, aksesorë të ndryshëm centrifugash, centrifuga me tuba dhe centrifuga me disk. Një kompani prodhuese farmaceutike e specializuar në prodhimin dhe përpunimin e produkteve të tilla si centrifugat me tre këmbë. Kompania ka shumë inxhinierë të lartë dhe teknikë profesionistë, dhe ka një sistem të plotë dhe shkencor të menaxhimit të cilësisë. Pajisjet e prodhuara plotësojnë standardet kombëtare dhe të industrisë. Ai është i pajisur me shërbim profesional pas shitjes, instalim dhe korrigjimin e plotë të produktit dhe trajnim teknik për t'u ofruar përdoruesve pajisje profesionale dhe shërbime profesionale.

LIKONI ME NE
Thjesht lini emailin ose numrin tuaj të telefonit në formularin e kontaktit në mënyrë që ne t'ju dërgojmë një ofertë falas për gamën tonë të gjerë të modeleve!
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip
Chat
Now

Dërgoni kërkesën tuaj