PRODUK

Sino Pharmaceutical Equipment Development (sinoped) Co, Ltd. saiki nindakake R&D lan produksi centrifuges ing Liaoyang Pharmaceutical Machinery Factory, pabrik mesin manufaktur pharmaceutical negara pisanan ing New China. Kita duwe pengalaman ekstensif, fokus ing Peralatan Farmasi sajrone 50 taun, nglayani meh puluhan ewu pelanggan. Kanthi peralatan pangolahan canggih khusus kanggo mesin farmasi, digabungake karo teknologi lan proses paling anyar ing pasar, kita ngupayakake keunggulan. Kanthi tim profesional kanthi atusan wong, model manajemen sing sampurna ndadekake tim luwih profesional. Mode integrasi R&D, produksi, dodolan lan layanan ora mung nggawe pelanggan wareg, nanging uga nggawe sumelang-free.

Waca liyane
FLG Fluid Bed Sealed Granulation Linkage Line Produksi

FLG Fluid Bed Sealed Granulation Linkage Line Produksi

FLG Fluid Bed Sealed Granulation Linkage Line ProduksiPambuka rincian mangga deleng ing ngisor ikihttps://www.alibaba.com/product-detail/China-Pharmaceutical-Fluid-bed-continuous-fluid_60586863855.html?spm=a2747.manage.0.0.149c71d27MPrngKauntungan saka GEA Pharmaceutical Vertical Continuous Fluid Bed dryer dumunung kanthi njaga keseragaman lan kambuh kualitas produk, sing nuduhake keseimbangan sing cocog antarane efisiensi produksi lan kualitas produk. Ing proses fluidisasi, bahan kasebut ngambang ing sadhuwure udhara, kanthi permukaan kanthi kontak lengkap karo hawa sing digawe panas, mula bahan kasebut dipangan kanthi rata lan tekan kahanan sing cocog kanggo ijol-ijolan panas saengga duwe efisiensi sing dhuwur. Dikonfigurasi karo sistem uyuh sing tepat lan liwat dandan struktural luwih, amben adi banjur dadi fasilitas Processing multi-tujuan ing fungsi gabungan pangatusan, granulating, solusi nutupi, lan wêdakakêna klamben.Produk Final biasane granule solute cepet.
ZPW-25 Rotary Effervescent tablet press

ZPW-25 Rotary Effervescent tablet press

ZPW Series Tablet Press minangka desain khusus kanggo Effrvescent Tablet, pencet granule menyang tablet effervescent langsung. Punch jinis Screw, sawise Quenching&Pengolahan khusus, bisa ngindhari Powder Stick to Punches kanthi efektif.Nduweni efek sing luwih apik kanggo materi yaiku viskositas, aliran sing luwih elek, gampang lembab, nggunakake cara de-molding khusus, digunakake ing industri farmasi.
Mesin Pangisi Kapsul NJP 800

Mesin Pangisi Kapsul NJP 800

Mesin ngisi kapsul minangka gerakan intermiten lan jinis piring bolongan ngisi peralatan ngisi kapsul kanthi otomatis. Iku adopts desain Optimization digabungake karakteristik medicine Cina lan syarat GMP, wis karakteristik mekanisme kompak, volume cilik, gangguan ngisor, tliti Isi dosis, multi-fungsi, mlaku stably etc. Bisa rampung gerakan ing ngisor iki ing wektu sing padha. : dipakani kapsul, pamisahan kapsul, ngisi bubuk, nolak kapsul, ngunci kapsul, discharge kapsul rampung lan reresik modul lsp. Mesin iki dirancang kanggo nyukupi produksi volume adhedhasar model mesin ngisi kapsul otomatis NJP-1200, nambah mekanisme ngangkat sing gampang kanggo ngresiki, iku ngirit biaya lan tenaga kanggo perusahaan sing perlu volume-produksi
Produsen Mesin Enkapsulasi Gel Lembut Khusus Saka China | Sinoped

Produsen Mesin Enkapsulasi Gel Lembut Khusus Saka China | Sinoped

HSR-180H / 200H / 250H / 300H lini produksi softgel seri yaiku peralatan produksi massal lan pelanggan sing cocog karo syarat kapasitas sing beda. Peralatan kasebut nduweni struktur kompak, operasi sing gampang, pangopènan sing prasaja, kinerja sing stabil, produksi sing dhuwur lan konsumsi sing sithik. Cocog kanggo panganan, farmasi, kosmetik, paintball lan industri kimia.
Mesin blister packing lan kartun

Mesin blister packing lan kartun

JDZ-260 mesin cartonning berkecepatan tinggi terus-terusan dirancang dening perusahaan kita, lan ketemu standar GMP. Ana fitur efisiensi dhuwur, sifat stabil lan kapasitas dhuwur, lsp. Akeh teknologi, kalebu lempitan otomatis leaflet.& ngirim, kothak mbentuk lan unit meksa nindakake perkara kirim, etc ketemu Eropah& standar Amérika. Kanthi katon rapi lan struktur push terus-terusan, iku trep kanggo operate lan njaga. Kanthi rotasi external-loop 4-indeksasi dobel-planet-wheel, kothak bisa dibukak, lan ana kaping pindho pra-mbentuk piranti, supaya njamin sing kothak bisa didhukung rampung.Ing mesin iki, kontrol mekanik / optik / listrik / pneumatik digabungake ing siji, lan nalika disambungake karo mesin liyane sing cocog, iku baris pengepakan lengkap.
Pabrik Mesin Pengisi Cairan Tas Otomatis - SINOPED

Pabrik Mesin Pengisi Cairan Tas Otomatis - SINOPED

Mesin Pengisi Cairan Otomatiskalebu pompa ngisi Cairan, mbentuk tas, sealing lan tanggal printingkacepetan packing 30 kanggo 50bags / minWektu pangiriman 25 dinaNomer model 320, 420, 520, 620 lan 720Jembar tas 15cm nganti 35cm
SGGZ-8 2 Heads capping Isi Mashine Oral Botol Liquid, Metal Plastic Meneng Cap Isi lan capping Machine

SGGZ-8 2 Heads capping Isi Mashine Oral Botol Liquid, Metal Plastic Meneng Cap Isi lan capping Machine

* Iki seri lisan Isi capping (muter) mesin utamané dipigunakaké kanggo botol 20/30/50/60/100 ml kaca, Isi logam thread tutup kang, nambah tutup, capping (muter);* Seri iki sistem mesin Isi lan capping (muter) sistem anyumanggakakên incisively lan vividly, Isi dhuwur tliti, ora netes;* Capping (muter) struktur punika struc perusahaan paten kitaProfessional SGGZ-8 2 Heads capping Isi Mashine Oral Botol Liquid, Metal Plastic Meneng Cap Isi lan manufaktur capping Machine dibandhingake karo produk padha ing pasar, iku nduweni kaluwihan pinunjul tandhinganipun ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng sing reputasi apik ing market.Sinoped ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan mbenakake wong. Specifications Professional SGGZ-8 2 Heads capping Isi Mashine Oral Botol Liquid, Metal Plastic Meneng Cap Isi lan manufaktur capping Machine bisa selaras miturut kabutuhan.ture, capping (muter) Gamelan èfèktif njamin kualitas packaging.
Customized Clean Room 1 produsen Saka China

Customized Clean Room 1 produsen Saka China

Iki kamar resik construction layanan lengkap ing request GMP. Proyek turnkey. Kamar resik utawa kamar resik minangka lingkungan, biasane digunakake ing manufaktur utawa riset ilmiah, sing nduweni tingkat polutan lingkungan sing sithik kayata bledug, mikroba udara, partikel aerosol lan uap kimia. Luwih akurat, kamar resik duwe tingkat kontaminasi sing dikontrol sing ditemtokake dening jumlah partikel saben meter kubik ing ukuran partikel sing ditemtokake. Kanggo menehi perspektif, udara sekitar ing njaba ing lingkungan kutha sing khas ngemot 35.000.000 partikel saben meter kubik kanthi ukuran diameter 0.5um lan luwih gedhe, cocog karo kamar resik ISO9, dene kamar resik ISO1 ora ngidini partikel ing kisaran ukuran kasebut lan mung 12. partikel saben meter kubik 0.3um lan luwih cilik
KASUS LUAR NEGARA

Ing taun-taun kepungkur, kita wis nggawe prestasi gedhe amarga kredit lan layanan sing apik. Kita wis nggawe hubungan bisnis jangka panjang karo akeh pelanggan lan sawetara pelanggan jaban rangkah wis milih kita dadi agen tuku manufaktur farmasi.& perusahaan manufaktur pharmaceutical ing China. Produk manufaktur farmasi kita diekspor menyang pirang-pirang negara, kayata Korea, India, Indonesia, Pakistan, Thailand, Vietnam, Iran, Jepang, Denmark, Romania, Bulgaria, Rusia, Afrika Selatan, Nigeria, AS, Australia, Kanada, Argentina lan Chile. Kejabi mesin lan peralatan, kita uga nyuplai jalur produksi, nguripake proyek kunci lan ngerti-carane.

Waca liyane
Pabrik Tablet Kapsul Proyek Turnket ing Kamboja

Pabrik Tablet Kapsul Proyek Turnket ing Kamboja

Proyek Turnkey kanggo Kapsul lan Tablet, kalebu Kamar Resik, Perawatan Banyu lan Generasi Dayakita rampung ing 2020 lan rampung ing 2021SINOPED nyedhiyakake Desain, Pasokan Peralatan (tablet press, ngisi kapsul, packing blister, mixing, granualting Fluid bed, perawatan banyu, Kamar resik, lsp) uga instalasiSaiki pabrik ing produksi kaya biasanesugeng rawuh!
Mesin Pangisi Kapsul ing Vietnam

Mesin Pangisi Kapsul ing Vietnam

Peralatan bisa digunakake kanggo lim lan segel kapsul hard kapenuhan Cairan, partikel lan wêdakakêna, etc., supaya produk bisa tansah disegel ing proses packaging, panyimpenan lan transport.It bisa èfèktif nyegah volatilization saka volatiledrugs, nambah urip beting saka obatan, supaya minangka kanggo nambah stabilitas kapsul lan safety tamba. Ing wektu sing padha, iku alsothe jaminan kualitas produk dhuwur-mburi kanggo Enterprises pharmaceutical lan produk kesehatan Enterprises.
Lini Produksi Tablet Pangan EU

Lini Produksi Tablet Pangan EU

Iki kamar resik construction layanan lengkap ing request GMP. Proyek Turki.Kamar resik utawa kamar resik minangka lingkungan, biasane digunakake ing manufaktur utawa riset ilmiah, sing nduweni tingkat polutan lingkungan sing sithik kayata bledug, mikroba udara, partikel aerosol lan uap kimia. Luwih akurat, kamar resik duwe tingkat kontaminasi sing dikontrol sing ditemtokake dening jumlah partikel saben meter kubik ing ukuran partikel sing ditemtokake. Kanggo menehi perspektif, udara sekitar ing njaba ing lingkungan kutha sing khas ngemot 35.000.000 partikel saben meter kubik kanthi ukuran diameter 0.5um lan luwih gedhe, cocog karo kamar resik ISO9, dene kamar resik ISO1 ora ngidini partikel ing sawetara ukuran kasebut lan mung. 12 partikel saben meter kubik 0.3um lan luwih cilik.
Thailand-Food-Factory-Project

Thailand-Food-Factory-Project

Ing kauntungan saka FL Food Grade Stevia Gula Line Produksi dumateng teknologi karo ngramut evenness lan ambalan saka kualitas produk, kang nuduhake imbangan becik antarane efficiency produksi lan kualitas prodhuk. Ing proses fluidization, bahan floats ndhuwur udhara, karo lumahing ing kontak lengkap karo online digawe panas, lan bahan mila roto-roto eated lan tekan negara becik kanggo ijol-ijolan panas mangkono duwe efficiency dhuwur. Configurated karo sistem uyuh sing tepat lan liwat dandan struktural luwih, ing amben adi banjur dadi fasilitas Processing multi-waé ing fungsi digabungake saka pangatusan, granulating, nutupi solusi, lan bubuk produk dressing.Final biasane cepet solute granule.
BABAGAN AWAKE DHEWE

Produsen Mesin Farmasi -Sino Pharmaceutical Equipment Development (sinoped) Co, Ltd

Sino Pharmaceutical Equipment Development (sinoped) Co, Ltd. minangka perusahaan produksi skala gedhe khusus ing R&D, produksi, dodolan lan layanan saka mesin Manufaktur pharmaceutical, paling profesionalProdusen Mesin Farmasi ing China, Iku macem-macem centrifuges, macem-macem aksesoris centrifuge , centrifuges tabung, lan centrifuges disk. Perusahaan manufaktur farmasi khusus ing produksi lan pangolahan produk kayata centrifuges sikil telu. Perusahaan iki nduweni akeh insinyur senior lan teknisi profesional, lan nduweni sistem manajemen kualitas sing lengkap lan ilmiah. Peralatan sing diprodhuksi memenuhi standar nasional lan industri. Iki dilengkapi layanan sawise-sales profesional, instalasi produk lengkap lan debugging, lan latihan technical kanggo nyedhiyani kedhaftar karo peralatan profesional lan layanan profesional.

KONTAK KITA
Cukup ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan