PRODUK

Sino Pharmaceutical Equipment Development (sinoped) Co, Ltd. saiki nindakake R&D lan produksi Peralatan Pengolahan Bahan Baku ing Pabrik Mesin Farmasi Liaoyang, pabrik mesin manufaktur farmasi negara pertama ing New China. Kita duwe pengalaman ekstensif, fokus ing Peralatan Farmasi sajrone 70 taun, nglayani meh puluhan ewu pelanggan. Kanthi peralatan pangolahan canggih khusus kanggo mesin farmasi, digabungake karo teknologi lan proses paling anyar ing pasar, kita ngupayakake keunggulan. Kanthi tim profesional kanthi atusan wong, model manajemen sing sampurna ndadekake tim luwih profesional. Mode integrasi R&D, produksi, dodolan lan layanan ora mung nggawe pelanggan wareg, nanging uga nggawe sumelang-free.

Sawetara MITRA MANUFACTURING KITA

Protolabs nawakake manufaktur cepet kilat kanthi mesin otomatis ing omah. Protolabs minangka pilihan sing apik kanggo proyek geometris sing prasaja lan sensitif wektu.

KASUS LUAR NEGARA

Ing taun-taun kepungkur, kita wis nggawe prestasi gedhe amarga kredit lan layanan sing apik. Kita wis nggawe hubungan bisnis jangka panjang karo akeh pelanggan lan sawetara pelanggan jaban rangkah wis milih kita dadi agen tuku manufaktur farmasi. & perusahaan manufaktur pharmaceutical ing China. Produk manufaktur farmasi kita diekspor menyang pirang-pirang negara, kayata Korea, India, Indonesia, Pakistan, Thailand, Vietnam, Iran, Jepang, Denmark, Romania, Bulgaria, Rusia, Afrika Kidul, Nigeria, AS, Australia, Kanada, Argentina lan Chili. Kejabi mesin lan peralatan, kita uga nyuplai jalur produksi, nguripake proyek kunci lan ngerti-carane.

Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa