PRODUCTS
Sino Pharmaceutical Equipment Development (sinoped) Co, Ltd. saiki janji R&D lan produksi centrifuges ing Liaoyang Pharmaceutical Machinery Factory, pabrik Manufaktur machinery pharmaceutical-diduweni negara pisanan ing New China. We kudu ekstensif pengalaman, ngarahke ing centrifuges kanggo 50 taun, porsi puluhan saklawasé ewu pelanggan. Karo peralatan Processing majeng darmabakti kanggo mesin pharmaceutical, digabungake karo teknologi paling anyar lan pangolahan ing pasar, kita usaha kanggo keunggulan. Karo tim profesional saka atusan wong, model Manajemen sampurna ndadekake tim liyane profesional. Ing mode nggabungaken R&D, produksi, dodolan lan layanan ora mung ndadekake pelanggan wareg, nanging uga ndadekake wong-wong mau padha sumelang-free.
Waca liyane
Peralatan N95 Otomatis

Peralatan N95 Otomatis

Sino ing Nomer 85, Ganqu Road, Tiexi Industrial Park, Liaoyang City, Liaoning Province Produk utama Peralatan N95 otomatis. Produk kaya jinis kanthi bermutu kanthi efektif bisa ngilangi refleksi lan nyuda cahya sisihan ing wektu sing padha. Thanks kanggo illuminator cahya kadhemen sing nduwe regane pemanasan sing kurang, mula aman lan aman kanggo didemek sing ora bisa digayuh karo bolam tradisional. Yen ana pilihan, Sino Pharmaceutical Development Development (Liaoyang) Co, Ltd bakal mratelakake saben alternatif sing kasedhiya kanggo para pelanggan.
Mesin Kartu Kemasan Mesin Kartun

Mesin Kartu Kemasan Mesin Kartun

Mesin Pembungkus Kes Cartooning Machine
Mesin kapsul NJP 3200-D

Mesin kapsul NJP 3200-D

Mesin ngisi kapsul NJP 3200-D
Mesin penet tablet kaping pindho ZPE-17

Mesin penet tablet kaping pindho ZPE-17

Mesin penet tablet kaping pindho ZPE-17
SERVICE
A model nggabungaken R&D, produksi, dodolan lan layanan.
Minangka salah siji saka manufaktur machinery pharma, kita duwe tim uga-experienced kanggo Pabrik Mesin pharmaceutical lan Institute desain profesional. Karo pengalaman sugih ing mesin pharmaceutical lan lapangan peralatan lan nomer saka engineers profesional, kita pamimpin perusahaan Manufaktur pharmaceutical wis dirancang lan dikembangaké akeh jinis mesin lan peralatan ing akeh varieties. produk utama kita granulators, mixers, dryers, pulverizers, mekso tablet, blister packing mesin, mesin kapsul Isi, cartoners.

Ing SINOPED sampeyan bisa njaluk barang sing dikarepake karo prices paling apik lan kualitas apik. We welcome inquiries saka ing ngarep lan luar negeri.
OVERSEA CASE

Ing taun kepungkur, kita wis digawe prestasi gedhe amarga kredit apik lan layanan. Kita wis diadegaké hubungan bisnis long-term karo akeh pelanggan lan sawetara pelanggan jaban rangkah kita wis netepaké kita dadi agensi tuku Manufaktur pharmaceutical sing& perusahaan Manufaktur pharmaceutical ing China. Manufaktur produk pharmaceutical kita sing dièkspor kanggo akèh negara wilayah, kayata Korea, India, Indonesia, Pakistan, Thailand, Vietnam, Iran, Japan, Denmark, Romania, Bulgaria, Rusia, Afrika Kidul, Nigeria, Amérika Sarékat, Australia, Kanada, Argentina lan Chili. Kejabi machinery lan peralatan, kita uga sumber garis produksi, nguripake proyèk tombol lan ngerti-carane.

Waca liyane
Pabrik farmasi AS Proyek sing resik

Pabrik farmasi AS Proyek sing resik

Kamar sing resik kanggo harmaceutikal modularIki minangka kamar lengkap layanan lengkap ing panjaluk GMP. Proyek turnkey. A kamar sing resik utawa resik yaiku lingkungan, biasane digunakake ing pabrik utawa riset ilmiah, sing nduweni tingkat polutan lingkungan kayata bledug, partikel aerosol lan uosol. Luwih akurat, sawijining resik duwe tingkat kontanen sing wis ditemtokake dening jumlah partikel saben meter kubik ing ukuran partikel sing ditemtokake. Kanggo menehi perspektif, udhara sekitar ing lingkungan kutha khas yaiku ukuran 35.000.000 partikel ing jarak ukuran ukuran, nalika ora ana plersroom iso9, nalika ora ana partikel ing ukuran kasebut lan 12 Partikel saben meter kubik saka 0.3um lan luwih cilik.Kita kudu menehi informasi babagan informasi kanggo ngrancang ruangan sing resik.
Vaksin-ngisi-mesin-project-in-pakistan

Vaksin-ngisi-mesin-project-in-pakistan

Mesin utama ing line produksi kanggo cairan lisan, utamane digunakake kanggo ngisi, capping plapping lan nyolong botol tabung lurus. Ngisi nelusuri, Cap kanthi otomatis ngajak dening osililator elektromagnetik, segerifes centenifugal telung telu (utawa ngaco), ora ana botol sing ora diisi. Isi lan sealing Integrasi ing siji mesin, desain canggih, struktur kompak lan rampung tundhuk karo syarat GMP.
Press Tablet Hungaria&Mesin Paket Blister

Press Tablet Hungaria&Mesin Paket Blister

Press Tablet Hungaria&Mesin pembuatan blister.Kabeh ing siji mesin penet tablet sing dhuwur& Mesin Isi Kapsul& Mesin packing packing produsen line1). Mesin iki nggabungake rotasi otomatis, frekuensi-konversi, kanthi cepet-nyetel kanthi menet tablet-terus. Iki biasane digunakake kanggo nggawe tablet ing farmasi terus; Uga ditrapake kanggo mencet materi granular dadi tablet ing industri bahan kimia, panganan, elektronik lsp.2). Mesin iki ditrapake kanggo mencet bahan granular yaiku konten bubuk (luwih saka bolongan) ing ngisor 10% lan ora bisa digunakake kanggo mencet setengah solid, lembab lembab. Titik lebur sithik, bahan lembab gampang lan bubuk tanpa granulator.3). Mesin iki bisa ngasilake tablet sing dipasang kanthi bentuke lan karakter khusus lan karakter ¢ 4-12mm (16)
ABOUT US
Sino Pharmaceutical Equipment Development (sinoped) Co, Ltd.
Sino Pharmaceutical Equipment Development (sinoped) Co, Ltd. wis perusahaan produksi gedhe-ukuran sing spesialisasine ing R&D, produksi, dodolan lan layanan mesin Manufaktur pharmaceutical. Iku macem-macem centrifuges, macem-macem aksesoris centrifuge, centrifuges tube, lan centrifuges disk. , A perusahaan manufaktur pharmaceutical spesialisasine ing produksi lan Processing saka produk kayata centrifuges telung-legged. Perusahaan wis akeh engineers senior lan teknisi profesional, lan wis sistem manajemen kualitas lengkap lan ngelmu. Peralatan diprodhuksi meets standar nasional lan industri. Iku dilengkapi layanan profesional sawise-sales, instalasi produk lengkap lan debugging, lan technical training kanggo nyedhiyani kedhaftar karo peralatan profesional lan layanan profesional.
Njaluk IN TOUCH WITH US
Mung ninggalake email utawa nomer telpon ing wangun kontak supaya kita bisa ngirim penawaran gratis kanggo sawetara saka sudhut kita designs!
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa