produk
Sino Pharmaceutical Equipment Development (sinoped) Co, Ltd. ayeuna kalakuan Sunda&D na produksi centrifuges di Liaoyang Pharmaceutical mesin Kilang kitu, pabrik manufaktur mesin farmasi-milik kaayaan munggaran di New Cina. Simkuring gaduh pangalaman éksténsif, fokus dina centrifuges pikeun 50 taun, porsi puluhan ampir rébu konsumén. Kalawan parabot processing canggih dedicated ka mesin farmasi, digabungkeun jeung téknologi panganyarna jeung prosés di pasar, urang narékahan pikeun kaunggulan. Ku tim profésional ti ratusan jalma, model manajemen sampurna ngajadikeun tim beuki profésional. Mode integral tina Sunda&D, produksi, jualan na jasa teu ukur ngajadikeun konsumén wareg, tapi ogé ngajadikeun maranéhna salempang-gratis.
MACA DEUI
Alat N95 Otomatis

Alat N95 Otomatis

Sino dina Nomer 85, Jalan Ganqu, Taman Industri Tiexi, Kota Liaoyang, Propinsi Liaoning Produk Utama Equipment N95 Otomatis. Produk jenis ieu kalayan kualitas luhur tiasa sacara efektif ngaleungitkeun cerminan sareng ngirangan cahaya dina waktos anu sami. Hatur nuhun kana nyaangan cahaya tiis anu gaduh nilai pemanasan anu handap, aman sareng aman pikeun kabaran anu henteu sigana mah kanggo ngahontal tradisional. Nalika aya pilihan, Sino Development Pharmaceutical Equipment Development (Liaoyang) Co, Ltd bakal langkung lengkep ngajelaskeun unggal alternatif anu sayogi pikeun konsumén.
Mesin Kartu Kasus Kartu Kartun

Mesin Kartu Kasus Kartu Kartun

Mesin Mesin Kartu Kasus Kartun
Mesin kapsul NJP 3200-D

Mesin kapsul NJP 3200-D

Mesin ngeusian kapsul NJP 3200-D
Mesin pencét dua warna ZPE-17 warna ganda

Mesin pencét dua warna ZPE-17 warna ganda

Mesin pencét tablet warna dua kali ZPE-17
palayanan
Hiji model integral tina Sunda&D, produksi, jualan na jasa.
Salaku salah sahiji pabrik mesin pharma, urang boga tim well-ngalaman ka rancang mesin farmasi sarta institut design profésional. Kalawan pangalaman euyeub di mesin farmasi sarta widang alat-alat na nomer tina insinyur profésional, kami pamingpin pausahaan manufaktur farmasi geus dirancang sarta dimekarkeun loba jinis mesin sarta alat-alat dina loba variétas. produk utama urang téh granulators, mixers, dryers, pulverizers, tekenan sababaraha tablet, molotok paking mesin, mesin kapsul keusikan, cartoners.

Dina SINOPED bisa meunang barang nu Anjeun hoyongkeun kalawan harga pangalusna sarta kualitas alus. Urang ngabagéakeun inquiries anjeun ti di imah jeung di mancanagara.
OVERSEA hal

Dina taun kaliwat, urang geus dijieun prestasi hébat alatan kiridit alus urang jeung jasa. Kami geus ngadeg Hubungan bisnis jangka panjang jeung loba nasabah tur ditambahan konsumén luar negeri urang geus diangkat kami janten agénsi beuli manufaktur farmasi maranéhna& pausahaan manufaktur farmasi di Cina. produk manufaktur farmasi urang nu diékspor ka loba nagara wewengkon, kayaning Korea, India, Indonesia, Pakistan, Thailand, Vietnam, Iran, Jepang, Dénmark, Romania, Bulgaria, Rusia, Afrika Kidul, Nigeria, AS, Australia, Kanada, Argentina sarta Chili. Di sagigireun mesin sarta alat-alat, urang ogé nyadiakeun garis produksi, balikkeun proyék konci na terang-kumaha.

MACA DEUI
Propil Pabrik Pribumi

Propil Pabrik Pribumi

Ruang beresih pikeun ruangan mobil farrimisIeu mangrupikeun kamar anu bersih anu gampang di handapeun paménta GMP. Proyék turnkey. Ruangan Boanch atanapi beresih nyaéta lingkungan, biasana dianggo dina panaliti ilmiah atanapi tujuan ilmiah, anu ngagaduhan tingkat ngopakiti. Mikles aerosisi sareng baju musustitanna. Anu langkung akurat, bukti miir anu ngatur konta kontiminasi anu didasarkeun ku jumlah partikel per méter kubis dina ukuran partikel anu ditangtoskeun dina ukuran partikel anu ditangtoskeun dina ukuran partikel anu ditangtoskeun dina ukuran partikel anu ditangtoskeun dina ukuran partikel anu ditangtoskeun dina ukuran partikel anu ditangtoskeun dina ukuran partikel anu ditangtoskeun dina ukuran partikel anu ditangtoskeun dina ukuran purgel. Pikeun méren, hawa ambien diluar dina lingkungan Perabot anu Kolomat ngandung 35,000,000 partikel Cubik dina jarak anu ukuranna janten 12 ruangan ukuran sareng ngan ukur 12 gurat. Partikel per meter kubik 0.3um sareng langkung alit.Urang bageur kedah nuturkeun inpormasi pikeun ngarancang kamar anu bersih.
Vaksin-mesin-mesin-in-di-Pakistan

Vaksin-mesin-mesin-in-di-Pakistan

Kitu mesin utama dina garis produksi pikeun cairan lisan, éta utami dipaké pikeun dieusian, pemercayaan nempatkeun sareng nutupode tabung tube. Lacak, Rim otomatis displeksi ku otérfillator éléktromagnis, tilu ngahegel segel centrifugal (atanapi skering), moal aya botok na. Ngeusikan sareng segel teratur dina hiji mesin, desain jalan, jalan kompak sareng patuh sarat GMP.
Hungaria Tablet Pencét&Molotok Mesin Packing

Hungaria Tablet Pencét&Molotok Mesin Packing

Hungaria Tablet Pencét&Molotok Mesin Packing.sadayana dina hiji speed tinggi mesin tablet pencét& mesin keusikan kapsul& Paking mesin Pharmaceutical ngahasilkeun garis1). mesin ieu integrates rotasi otomatis, frékuénsi-konversi, speed-nyaluyukeun jeung kontinyu tablet-mencét. Ieu utamana dipaké pikeun pembuatan tablet di farmasi kontinyu; eta ogé lumaku pikeun mencet bahan granular kana tablet di industri kimia, kadaharan, jsb éléktronik2). mesin ieu manglaku ka mencét tina bahan granular diantarana eusi bubuk (over100 liang) anu handap 10% na eta teu bisa dipaké pikeun mencét satengah padet, beueus granular. titik low lebur, bahan damping gampang jeung bubuk tanpa granulator.3). mesin ieu bisa ngahasilkeun buleud, husus ngawangun tur karakter-engraved tablet ¢ 4-12mm (16)
TENTANG KAMI
Sino Pharmaceutical Equipment Development (sinoped) Co, Ltd.
Sino Pharmaceutical Equipment Development (sinoped) Co, Ltd. ieu hiji perusahaan produksi badag skala specializing di Sunda&D, produksi, jualan na jasa tina mesin manufaktur farmasi. Éta rupa-rupa centrifuges, rupa asesoris centrifuge, centrifuges tube, sarta centrifuges disk. , A parusahaan manufaktur farmasi specializing dina produksi jeung ngolah produk kayaning centrifuges tilu laga. parusahaan boga loba insinyur senior na technicians profésional, sarta boga sistem manajemen kualitas lengkep jeung ilmiah. Parabot dijieun meets standar nasional jeung industri. Hal ieu dilengkepan jasa profésional sanggeus-jualan, instalasi produk lengkep jeung debugging, sarta latihan teknis nyadiakeun pamaké kalawan parabot profésional sarta jasa profésional.
Meunang kabaran jeung AS
Ngan ninggalkeun surélék anjeun atanapi nomer telepon dina formulir kontak sangkan bisa ngirim anjeun cutatan bébas pikeun rupa-rupa kami tina desain!
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese