PRODUK

Sino Pharmaceutical Equipment Equipment Development (sinoped) Co, Ltd. ayeuna nuju ngalaksanakeun R&D sareng produksi centrifuges di Liaoyang Pharmaceutical Machinery Factory, pabrik mesin manufaktur farmasi milik nagara munggaran di New China. Kami gaduh pangalaman éksténsif, fokus kana Alat Farmasi salami 50 taun, ngalayanan ampir puluhan rébu palanggan. Kalayan alat pangolahan canggih khusus pikeun mesin farmasi, digabungkeun sareng téknologi sareng prosés pangénggalna di pasar, kami narékahan pikeun kaunggulan. Kalayan tim profésional anu ratusan jalma, modél manajemén anu sampurna ngajantenkeun tim langkung profésional. Modeu ngahijikeun R&D, produksi, jualan na jasa teu ukur ngajadikeun konsumén wareg, tapi ogé ngajadikeun aranjeunna salempang-gratis.

MACA DEUI
FLG Cairan Pesanggrahan Disegel Granulation Patalina Line Produksi

FLG Cairan Pesanggrahan Disegel Granulation Patalina Line Produksi

FLG Cairan Pesanggrahan Disegel Granulation Patalina Line ProduksiRincian bubuka mangga tingal handaphttps://www.alibaba.com/product-detail/China-Pharmaceutical-Fluid-bed-continuous-fluid_60586863855.html?spm=a2747.manage.0.0.149c71d27MPrngKauntungannana GEA Pharmaceutical Vertical Continuous Fluid Bed dryer rests kalayan ngajaga karataan sareng kambuh deui kualitas produk, anu ngagambarkeun kasaimbangan idéal antara efisiensi produksi sareng kualitas produk. Dina prosés fluidisasi, bahan ngambang di luhur hawa, kalayan permukaan dina kontak pinuh sareng hawa anu dipanaskeun, sareng bahan-bahan éta didahar sacara rata sareng ngahontal kaayaan idéal pikeun ukar panas sahingga gaduh efisiensi anu luhur. Ngonpigurasi kalawan sistem nyemprot ditangtoskeun tur ngaliwatan perbaikan struktural salajengna, ranjang cairan lajeng janten fasilitas processing multi-tujuan dina fungsi gabungan tina drying, granulating, palapis solusi, sarta bubuk dressing.Final produk biasana granule solute instan.
ZPW-25 Rotary Effervescent tablet pencét

ZPW-25 Rotary Effervescent tablet pencét

ZPW Series Tablet Press mangrupikeun desain khusus pikeun Tablet Effrvescent, pencét granul langsung kana tablet effervescent. Punch tipe screw, sanggeus Quenching&Ngolah khusus, tiasa ngahindarkeun Bubuk Stick kana Punches sacara efektif.Cai mibanda épék hadé pikeun bahan anu viskositas, aliran goréng, gampang Uap, ngadopsi cara de-moulding husus, loba dipaké dina industri apoték.
NJP 800 Mesin ngeusian Kapsul

NJP 800 Mesin ngeusian Kapsul

Mesin ngeusian kapsul mangrupikeun gerakan intermittent sareng jinis piring liang ngeusian alat ngeusian kapsul otomatis otomatis. Ieu adopts desain optimasi digabungkeun ciri ubar Cina jeung sarat GMP, éta boga ciri mékanisme kompak, volume leutik, noise handap, precision ngeusian dosage, multi-fungsi, ngajalankeun stably jsb Ieu bisa rengse gerak handap dina waktos anu sareng. : dahar kapsul, misahkeun kapsul, bubuk keusikan, kapsul nampik, ngonci kapsul, rengse ngurangan kapsul jeung beberesih modul jsb Mesin ieu dirancang pikeun minuhan volume-ngahasilkeun dina dasar model NJP-1200 mesin kapsul ngeusian otomatis, éta ngaronjatkeun mékanisme ngangkat anu gampang pikeun ngabersihan, éta ngaheéat biaya jeung tanaga pikeun perusahaan nu peryogi volume-ngahasilkeun
Ngaropea Leuleus gél Encapsulation Mesin pabrik Ti Cina | Sinoped

Ngaropea Leuleus gél Encapsulation Mesin pabrik Ti Cina | Sinoped

HSR-180H / 200H / 250H / 300H garis produksi softgel runtuyan nyaéta alat-alat produksi masal jeung konsumén cocog jeung alat-alat kapasitas béda requirements.The boga struktur kompak, operasi gampang, pangropéa basajan, kinerja stabil, produksi tinggi jeung konsumsi low. Ieu cocog pikeun kadaharan, farmasi, kosmétik, paintball jeung industri kimia.
Bungkusan molotok sareng mesin kartun

Bungkusan molotok sareng mesin kartun

JDZ-260 kontinyu-tipe mesin cartonning-speed tinggi ieu karek dirancang ku parusahaan urang, sarta meets standar GMP. Aya fitur efisiensi tinggi, sipat stabil sarta kapasitas tinggi, jsb Loba téknologi, kaasup tilepan otomatis nu leaflet urang.& conveying, buleud ngabentuk jeung unit pos ngadorong, jsb minuhan Éropa& standar Amérika. Kalayan penampilan anu rapih sareng struktur ngadorong kontinyu, éta merenah pikeun beroperasi sareng ngajaga. Kalawan 4-indexing ganda-planét roda urang rotasi éksternal-loop, buleud bisa dibuka, sarta aya dua kali alat pre-ngabentuk, jadi éta ensures yén buleud bisa dirojong lengkep.Dina mesin ieu, mékanis / optik / listrik / kontrol pneumatic terpadu dina hiji, sarta lamun eta disambungkeun jeung mesin loyog sejen, éta garis packing lengkep.
Otomatis Kantong Liquid ngeusian Mesin Pembungkusan Pabrik - SINOPED

Otomatis Kantong Liquid ngeusian Mesin Pembungkusan Pabrik - SINOPED

Mesin ngeusian Cairan Otomatiskalebet pompa ngeusian cair, ngabentuk kantong, sealing sareng percetakan tanggalspeed packing 30 mun 50bags / mntwaktos pangiriman 25 poéNomer modél 320, 420, 520, 620 sareng 720Lebar kantong 15cm dugi ka 35cm
SGGZ-8 2 Kepala Capping Ngeusian Botol Cairan Lisan Mashine, Metal Plastic Screw Cap Filling sareng Mesin Capping

SGGZ-8 2 Kepala Capping Ngeusian Botol Cairan Lisan Mashine, Metal Plastic Screw Cap Filling sareng Mesin Capping

* Seri ieu mesin ngeusian lisan capping (gulungan) utamana dipaké pikeun botol kaca 20/30/50/60/100ml, keusikan cap thread logam urang, tambahkeun cap, capping (roll);* Sistem ngeusian mesin séri ieu sareng sistem capping (roll) diwujudkeun sacara jelas sareng jelas, ngeusian precision tinggi, teu aya netes;* Struktur Capping (gulungan) nyaéta struc patén perusahaan kamiProfésional SGGZ-8 2 Heads Capping Filling Mashine Oral Liquid Bottle, Metal Plastic Screw Cap Filling and Capping Machine manufacturers  dibandingkeun jeung produk sarupa di pasar, éta boga kaunggulan luar biasa incomparable dina hal kinerja, kualitas, penampilan, jeung sajabana, sarta enjoys a reputasi alus di market.Sinoped summarizes nu defects produk kaliwat, sarta terus ngaronjatkeun aranjeunna. Spésifikasi Profesional SGGZ-8 2 Heads Capping Filling Mashine Oral Liquid Bottle, Metal Plastic Screw Cap Filling and Capping Machine produsén tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan anjeun.ture, capping(roll) mulus Éféktif mastikeun kualitas bungkusan.
Ngaropea Bersih Room 1 pabrik Ti Cina

Ngaropea Bersih Room 1 pabrik Ti Cina

Ieu kamar bersih konstruksi layanan pinuh dina pamundut GMP. Proyék turnkey. Kamar Bersih atanapi kamar bersih mangrupikeun lingkungan, biasana dianggo dina manufaktur atanapi panalungtikan ilmiah, anu ngagaduhan tingkat polutan lingkungan anu rendah sapertos lebu, mikroba hawa, partikel aerosol sareng uap kimia. Langkung tepatna, kamar bersihan ngagaduhan tingkat kontaminasi anu dikontrol anu ditangtukeun ku jumlah partikel per méter kubik dina ukuran partikel anu ditangtukeun. Pikeun masihan perspéktif, hawa ambient di luar di lingkungan urban has ngandung 35.000.000 partikel per méter kubik dina rentang ukuran 0.5um tur leuwih badag diaméterna, pakait jeung cleanroom ISO9, sedengkeun hiji cleanroom ISO1 ngidinan euweuh partikel dina rentang ukuran na ngan 12. partikel per méter kubik 0.3um tur leuwih leutik
KASUS LUAR NEGERI

Dina taun-taun katukang, kami parantos ngahontal prestasi anu saé kusabab kiridit sareng jasa anu saé. Kami parantos ngadegkeun hubungan bisnis jangka panjang sareng seueur palanggan sareng sababaraha palanggan luar negeri parantos nunjuk kami janten agénsi pameseran manufaktur farmasi.& pausahaan manufaktur farmasi di Cina. Produk manufaktur farmasi kami diékspor ka sababaraha nagara, sapertos Korea, India, Indonesia, Pakistan, Thailand, Vietnam, Iran, Jepang, Denmark, Romania, Bulgaria, Rusia, Afrika Kidul, Nigeria, AS, Australia, Kanada, Argentina. jeung Chili. Di sagigireun mesin sareng alat, kami ogé nyayogikeun jalur produksi, giliran proyék konci sareng terang kumaha.

MACA DEUI
Turnket Project Capsule Tablet Factory di Kamboja

Turnket Project Capsule Tablet Factory di Kamboja

Proyék Turnkey pikeun Kapsul sareng Tablet, kalebet Kamar Beresih, Perawatan Cai sareng Generasi Dayaurang damel di 2020 sareng réngsé dina 2021SINOPED nyadiakeun Desain, suplai Equipment (tablet pencét, keusikan kapsul, blister packing, mixing, Fluid bed granualting, perlakuan cai, Clean Room jsb) ogé instalasi.Ayeuna pabrik dina produksi sapertos biasawilujeng sumping!
Mesin Pengeusian Kapsul di Vietnam

Mesin Pengeusian Kapsul di Vietnam

alat-alat nu bisa dipaké pikeun lem jeung ngégél capsules teuas ngeusi cair, partikel jeung bubuk, jeung sajabana, ku kituna produk bisa salawasna disegel dina prosés bungkusan, neundeun jeung transport.It bisa éféktif nyegah volatilization of volatiledrugs, ningkatkeun. hirup rak ubar, ku kituna pikeun ngaronjatkeun stabilitas capsules jeung kaamanan ubar. Dina waktu nu sarua, éta ogé jaminan kualitas produk high-end pikeun usaha farmasi sarta produk kaséhatan.
Jalur Produksi Tablet Dahareun EU

Jalur Produksi Tablet Dahareun EU

Ieu kamar bersih konstruksi layanan pinuh dina pamundut GMP. proyék Turki.Kamar Bersih atanapi kamar bersih mangrupikeun lingkungan, biasana dianggo dina manufaktur atanapi panalungtikan ilmiah, anu ngagaduhan tingkat polutan lingkungan anu rendah sapertos lebu, mikroba hawa, partikel aerosol sareng uap kimia. Langkung tepatna, kamar bersihan ngagaduhan tingkat kontaminasi anu dikontrol anu ditangtukeun ku jumlah partikel per méter kubik dina ukuran partikel anu ditangtukeun. Pikeun masihan sudut pandang, hawa ambient di luar di lingkungan urban has ngandung 35.000.000 partikel per méter kubik dina rentang ukuran 0.5um tur leuwih badag diaméterna, pakait jeung cleanroom ISO9, sedengkeun hiji kamar bersih ISO1 ngamungkinkeun euweuh partikel dina rentang ukuran na wungkul. 12 partikel per méter kubik 0.3um jeung leuwih leutik.
Thailand-Pabrik-Pabrik-Proyék

Thailand-Pabrik-Pabrik-Proyék

Kauntungannana téknologi FL Food Grade Stevia Sugar Production Line nyaéta pikeun ngajaga karataan sareng kaulang deui kualitas produk, anu ngagambarkeun kasaimbangan idéal antara efisiensi produksi sareng kualitas produk. Dina prosés fluidisasi, bahan ngambang di luhur hawa, kalayan permukaan dina kontak pinuh sareng hawa anu dipanaskeun, sareng bahan-bahan éta didahar sacara rata sareng ngahontal kaayaan idéal pikeun ukar panas sahingga gaduh efisiensi anu luhur. Ngonpigurasi kalawan sistem nyemprot ditangtoskeun tur ngaliwatan perbaikan struktural salajengna, ranjang cairan lajeng janten fasilitas processing multi-tujuan dina fungsi gabungan tina drying, granulating, palapis solusi, sarta bubuk dressing.Final produk biasana granule solute instan.
TENTANG KAMI

Pabrikan Mesin Farmasi -Sino Pharmaceutical Equipment Equipment Development (sinoped) Co, Ltd

Sino Pharmaceutical Equipment Equipment Development (sinoped) Co, Ltd. mangrupikeun perusahaan produksi skala ageung khusus dina R&D, produksi, penjualan sareng jasa mesin manufaktur farmasi, anu paling profésionalPabrikan mesin farmasi di Cina, Ieu rupa-rupa centrifuges, rupa asesoris centrifuge , centrifuges tube, sarta centrifuges disk. Perusahaan manufaktur farmasi khusus dina produksi sareng ngolah produk sapertos centrifuges suku tilu. Perusahaan ngagaduhan seueur insinyur senior sareng teknisi profésional, sareng gaduh sistem manajemen kualitas anu lengkep sareng ilmiah. Alat-alat anu diproduksi nyumponan standar nasional sareng industri. Hal ieu dilengkepan jasa saatos-jualan profésional, pamasangan produk lengkep sareng debugging, sareng pelatihan téknis pikeun nyayogikeun para pangguna alat profésional sareng jasa profésional.

HUBUNGI KAMI
Ngan tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngintunkeun anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese
Chat
Now

Kirim panalungtikan anjeun