PRODUK

Sino Pharmaceutical Equipment Development (sinoped) Co, Ltd. ayeuna nuju ngalaksanakeun R&D sareng produksi Alat Pangolahan Bahan Baku di Pabrik Mesin Farmasi Liaoyang, pabrik mesin manufaktur farmasi milik nagara munggaran di New China. Kami gaduh pangalaman éksténsif, fokus kana Alat Farmasi salami 70 taun, ngalayanan ampir puluhan rébu palanggan. Kalayan alat pangolahan canggih khusus pikeun mesin farmasi, digabungkeun sareng téknologi sareng prosés pangénggalna di pasar, urang narékahan pikeun kaunggulan. Kalayan tim profésional anu ratusan jalma, modél manajemén anu sampurna ngajantenkeun tim langkung profésional. Modeu ngahijikeun R&D, produksi, jualan na jasa teu ukur ngajadikeun konsumén wareg, tapi ogé ngajadikeun aranjeunna salempang-gratis.

Sababaraha Mitra Manufaktur VETTED URANG

Protolabs nawiskeun manufaktur gancang-gancang kalayan mesin-mesin di-imah na otomatis. Protolabs mangrupikeun pilihan anu saé pikeun proyék-proyék anu saderhana geometris, sénsitip waktos.

KASUS LUAR NEGARA

Dina taun-taun katukang, kami parantos ngahontal prestasi anu saé kusabab kiridit sareng jasa anu saé. Kami parantos ngadegkeun hubungan bisnis jangka panjang sareng seueur palanggan sareng sababaraha palanggan luar negeri parantos nunjuk kami janten agénsi pameseran manufaktur farmasi na. & pausahaan manufaktur farmasi di Cina. Produk manufaktur farmasi kami diékspor ka seueur nagara, sapertos Korea, India, Indonesia, Pakistan, Thailand, Vietnam, Iran, Jepang, Denmark, Romania, Bulgaria, Rusia, Afrika Kidul, Nigeria, AS, Australia, Kanada, Argentina. jeung Chili. Di sagigireun mesin sareng alat, kami ogé nyayogikeun jalur produksi, giliran proyék konci sareng terang kumaha.

Chat
Now

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese