PRODUK
Pangembangan Peralatan Farmasi Sino (sinoped) Co, Ltd. ayeuna ngalaksanakeun R
& D jeung produksi sentrifuges di Pabrik Mesin Farmaseuteung Liaoyang, pabrik mesin farmaseutikal anu munggaran di New China. Kami gaduh pangalaman anu éksténsif, fokus dina centrifuges salami 50 taun, porsi ampir puluhan rébu nasabah. Kalayan parabot ngolah canggih khusus pikeun mesin farmasi, digabungkeun sareng téknologi sareng prosés pang anyarna di pasar, urang narékahan pikeun kaunggulan. Kalayan tim profesional ratusan jalma, modél manajemén anu sampurna ngajadikeun tim langkung profesional. Modeu ngahijikeun R
& D, produksi, penjualan sareng jasa henteu ngan ukur janten konsumén wareg, tapi ogé ngajantenkeun aranjeunna bébas hariwang.
MACA DEUI
Alat N95 Otomatis

Alat N95 Otomatis

Sino dina Nomer 85, Jalan Ganqu, Taman Industri Tiexi, Kota Liaoyang, Propinsi Liaoning Produk Utama Equipment N95 Otomatis. Produk jenis ieu kalayan kualitas luhur tiasa sacara efektif ngaleungitkeun cerminan sareng ngirangan cahaya dina waktos anu sami. Hatur nuhun kana nyaangan cahaya tiis anu gaduh nilai pemanasan anu handap, aman sareng aman pikeun kabaran anu henteu sigana mah kanggo ngahontal tradisional. Nalika aya pilihan, Sino Development Pharmaceutical Equipment Development (Liaoyang) Co, Ltd bakal langkung lengkep ngajelaskeun unggal alternatif anu sayogi pikeun konsumén.
2020/06/22
Mesin Kartu Kasus Kartu Kartun

Mesin Kartu Kasus Kartu Kartun

Mesin Mesin Kartu Kasus Kartun
2020/07/24
Mesin kapsul NJP 3200-D

Mesin kapsul NJP 3200-D

Mesin ngeusian kapsul NJP 3200-D
2020/07/24
Mesin pencét dua warna ZPE-17 warna ganda

Mesin pencét dua warna ZPE-17 warna ganda

Mesin pencét tablet warna dua kali ZPE-17
2020/07/24
SERVICE
Modél ngahijikeun R& D, produksi, penjualan sareng jasa.
Kami ngagaduhan tim anu berpengalaman pikeun nyiptakeun mesin farmasi sareng lembaga desain profesional. Kalayan pangalaman anu sugih dina mesin farmasi sareng médan parangkat sareng jumlah insinyur profésional, kami parantos mendesain sareng mekarkeun seueur jinis mesin sareng alat dina seueur jinis. Produk utama kami nyaéta granulat, mixer, dryers, pulverizer, presses tablet, mesin packing blister, mesin ngeusian kapsul, kartoner.

Di SINOPED anjeun tiasa kéngingkeun barang anu dipikahoyong kalayan harga anu pangsaéna sareng kualitas anu saé. Kami ngabagéakeun patarosan anjeun di bumi sareng luar negeri.
TENTANG KAMI
Pangembangan Peralatan Farmasi Sino (sinoped) Co, Ltd.
Pangembangan Peralatan Farmasi Sino (sinoped) Co, Ltd. mangrupikeun perusahaan produksi skala badag anu khusus dina R& D, produksi, penjualan sareng jasa mesin farmasi. Ieu mangrupikeun rupa-rupa sentripug, rupa-rupa asesoris empar, tabung centrifuges, sareng sentrip disk. , Perusahaan anu khusus dina produksi sareng ngolah produk sapertos sentrifuges tilu leg. Perusahaan gaduh seueur insinyur senior sareng teknisi profésional, sareng ngagaduhan sistem manajemén kualitas anu lengkep sareng ilmiah. Alat anu diciptakeun minuhan standar nasional sareng industri. Éta dilengkepan jasa saatos désainna saémbaran, instalasi produk lengkep sareng debugging, sareng pelatihan téknis pikeun nyayogikeun pangguna nganggo alat profésional sareng jasa profésional.
DAPATKEUN DI NGUMUNGAN US
Ngan tinggalkeun nomer email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak ku kituna kami tiasa ngirim anjeun kutip gratis pikeun desain kami seueur.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese