PRODUK
Pengembangan Peralatan Farmasi Sino (sinoped) Co, Ltd saiki ditindakake R
& D lan produksi centrifuges ing Pabrik Mesin Farmaseutikal Liaoyang, pabrik mesin farmaseutikal pertama ing China. Kita duwe pengalaman ekstensif, sing fokus ing centrifuges sajrone 50 taun, ngladeni meh puluhan ewu pelanggan. Kanthi peralatan pangolahan canggih khusus kanggo mesin farmasi, digabungake karo teknologi lan proses paling anyar ing pasar, kita ngupayakake keunggulan. Kanthi tim profesional saka atusan wong, model manajemen sing sampurna ndadekake tim kasebut luwih profesional. Mode nggabungake R
& D, produksi, dodolan lan layanan ora mung nggawe pelanggan puas, nanging uga nggawe gratis ora kuwatir.
Waca liyane
Peralatan N95 Otomatis

Peralatan N95 Otomatis

Sino ing Nomer 85, Ganqu Road, Tiexi Industrial Park, Liaoyang City, Liaoning Province Produk utama Peralatan N95 otomatis. Produk kaya jinis kanthi bermutu kanthi efektif bisa ngilangi refleksi lan nyuda cahya sisihan ing wektu sing padha. Thanks kanggo illuminator cahya kadhemen sing nduwe regane pemanasan sing kurang, mula aman lan aman kanggo didemek sing ora bisa digayuh karo bolam tradisional. Yen ana pilihan, Sino Pharmaceutical Development Development (Liaoyang) Co, Ltd bakal mratelakake saben alternatif sing kasedhiya kanggo para pelanggan.
2020/06/22
Mesin Kartu Kemasan Mesin Kartun

Mesin Kartu Kemasan Mesin Kartun

Mesin Pembungkus Kes Cartooning Machine
2020/07/24
Mesin kapsul NJP 3200-D

Mesin kapsul NJP 3200-D

Mesin ngisi kapsul NJP 3200-D
2020/07/24
Mesin penet tablet kaping pindho ZPE-17

Mesin penet tablet kaping pindho ZPE-17

Mesin penet tablet kaping pindho ZPE-17
2020/07/24
LAYANAN
Model sing nggabungake R& D, produksi, dodolan lan layanan.
Kita duwe tim sing berpengalaman kanggo ngasilake mesin farmaseutikal lan lembaga desain profesional. Kanthi pengalaman ing lapangan mesin lan peralatan farmasi lan nomer insinyur profesional, kita wis ngrancang lan ngembangake pirang-pirang jinis mesin lan peralatan ing macem-macem jinis. Produk utama yaiku granulat, mixer, dryers, pulverizer, presses tablet, mesin pack blister, mesin ngisi kapsul, kartoner.

Ing SINOPED, sampeyan bisa entuk barang sing dikarepake kanthi rega sing paling apik lan kualitas apik. We welcome pitakon saka ngarep lan luar negeri.
TENTANG US
Pengembangan Peralatan Farmasi Sino (sinoped) Co, Ltd
Pengembangan Peralatan Farmasi Sino (sinoped) Co, Ltd minangka perusahaan produksi skala gedhe sing duwe spesialisasi ing R& D, produksi, dodolan lan layanan mesin farmasi. Iku macem-macem centrifuges, macem-macem aksesoris centrifuge, centrifuges tabung, lan centrifuges disk. , Perusahaan sing khusus kanggo produksi lan pangolahan produk kayata centrifuges telu. Perusahaan kasebut duwe akeh insinyur senior lan teknisi profesional, lan duwe sistem manajemen kualitas sing lengkap lan ilmiah. Peralatan sing digawe cocog karo standar nasional lan industri. Iki dilengkapi layanan sawise dodolan profesional, instalasi produk lan debugging sing lengkap, lan latihan teknis kanggo nyedhiyakake peralatan profesional lan layanan profesional.
DAPAT ING NGANGGO BISA US
Mung tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak, supaya kita bisa ngirim kutipan gratis kanggo desain kita.
Pilih basa liyane
Basa saiki:Javanese